søndag 1. februar 2009

Blefjell

Det fins nesten ikke ord til å beskrive det. Fantastisk tror jeg blir det nærmeste. Det var kaldt, 13 kalde, men med finlandshette i bag'en var det ikke noe problem. Knallvær hele helgen. Og masse skiturer.

Ankomst hytta var litt slitsomt for pus, det var ingen som hadde måkt............ He he. Og det var kommet masse snø, og det hadde føyka på vinduene. Så fra innsiden var det bare koselig.Så var det lørdag morgen. For den som ikke har tenkt over det så har morgenstund gull i munn :-)Så var det neste tur ut. Løypene var nypreparerte og alt var klart for en kjempefin dag :-) Vi gikk opp og opp og opp og opp. Til slutt var vi på Krøkla. Helt nydelig.

Det er igrunnen ikke så mye å si. Bildene taler for seg. Alt var vakkert å se på. Trærne hadde tykke lag med is og snø.Og stemning om kvelden manglet heller ikke. Månen gjorde stemning trolsk......

Og stive muskler måtte få hvile.Søndag var det ny tur og da var det gøy å prøve upløyd mark. SH i fin stil. Men min var ikke helt best. Da var det godt å ha Bella til å trøste seg........Men et nytt forsøk var vellykket :-)Så til slutt bare et bar bilder fordi hun er så vakker :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar