lørdag 30. januar 2010

Alexander og Rova på besøk

Herlig – vi driver litt kennel om dagen.  Noen drar til Gol og andre på dykkerferie.  Fint for oss :-)  Da koser vi oss her hjemme med masse hunder.  Både Alexander og Rova er på besøk.  Alexander er jo kjent her, men Rova har kun vært innom en liten tur tidligere.  Så hun trenger å bli litt kjent.

Det tok ca. 2 minutter før Alexander og Rova var på helt på bølgelengde.  De blir bestekompiser :-)  Bella er liksom “kontrolløren” oppi alt dette her.  Når ting går litt for vilt for seg…….

001 003

Selv om begge hundene hadde med seg egne senger er det veldig koselig å samles i den ene.  Og blir det for fullt så finner vi bare vår egen.

 002

Men det blir liten tid til avslapning når alt er nytt.  Hulrommet i peisen for eksempel.  Det må utforskes.

007

Og så kom pus!!!!!!!!  Iiiiiikkk…………..

Pus sitter og erter bak pleddet.  Det går ikke upåaktet hen.  Rova er litt skeptisk, så det beste er nok å bjeffe og knurre mest mulig. 

012

Jakten på pus pågikk ganske lenge.  Og det er godt med medhjelpere i denne prosessen.  Bestemor prøver å roe ned, Alexander syns egentlig det var gøy med litt action, og løper gjerne etter pus når Rova har startet.

011

023 018 019

Så da måtte pus markere seg litt!!!!!  Det gjør han med å løfte poten.  Det er ofte nok.  Så også når det gjaldt Rova.  Sjelden har trenger å slå…….

026 028

Men hun gir seg ikke.  Sitter bare og venter på neste trekk……..

034 036

Men til slutt var det ikke mere krefter igjen.

 037

Soveplasser må testes ut.  Det tryggeste var nok midt imellom Alex og bestemor.  Under bordet. 

043 039

Se på de kuuuule potene.

041

Og før vi gikk og la oss var det egentlig greit å få sjekket ut om denne kongepuddelen egentlig hadde drøvel……..  Hvem vet……..

050

NATTI, NATTI alle sammen.

048

1 kommentar:

  1. Det ser ut som om lillemor skal få en helt super ferie!

    SvarSlett