mandag 8. februar 2010

Hundegal

Hvis du plutselig ser naboen din holde på med ting det egentlig ikke fins noe logikk i (fra ditt ståsted ihvertfall…), så ikke døm han med det første.  Det kan hende han lider av “hundegalskap”.  Hadde jeg bare fått fortalt mine naboer at jeg også lider av det, så hadde de kanskje gitt seg med å se så rart på meg……..  Hvorfor de lurer?  Jo i kveld har jeg f.eks. vært i postkassen ca. 5-6 ganger.  Rova må jo trene på å være litt alene.  Og så har jeg måkt snø – i strålende solskinn.  Fra den ene haugen til den andre, og så tilbake igjen.  Til slutt kostet vi trappen.  Hva vi kostet  bort vet ikke jeg…..  Tenkte lenge på å sette opp et stort skilt som sa “JEG ER IKKE GAL”.  Men ved litt ettertanke, var jo det bare ljug.  Jeg er jo gal, HUNDEGAL.  Jeg tror jeg setter opp en banner imorgen.

Vi har akkurat vært ute og surret ved skytebanen.  Og den ligger i en “sidegate” til lysløypa.  Men kvinnfolk klarer mer enn 1 ting av gangen.  Ikke sant??????  Det ble ingen bilder.  Med SH på jobb og jeg med en hund i hver hånd, hadde jeg igrunnen nok :-)

Kirken 014

Treningen fortsetter.  Det er lenge siden jeg hadde valp, og ikke har jeg hatt buhundvalp før, så jeg tok mot til meg og ringte Ellen Katrin.  Håpet hun hadde litt tid å avsette til å gi meg noen gode råd.  Og gjett om hun hadde.  Noe mer engasjerende enn en samtale med henne skal man lete lenge etter.  Så takk til deg Ellen Katrin.  Jeg følger dine råd og du er en god støtte :-)  Og jeg blir inspirert av kommentarer fra “sidelinjen”.  Fortsett med det!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Rova: Vi håper du oppfører deg pent hos dine fosterforeldre! Vi blir litt bekymret når din bestemor på Skaubo må konsulteres...;)

    SvarSlett
  2. Takk for det ;) Men det er en selvfølge å være engasjert i sine "barnebarn" hele livet. Og på sidelinjen fortsetter jeg spent å følge med. Jeg er overbevist om at innsatsen vil gi gode resultater :)

    SvarSlett