søndag 7. februar 2010

Kirkesøndag

I dag prøvde vi å overdøve kirkeklokkene som ringte inn til gudstjeneste.  Og det klarte vi veldig bra!!!!  Selv om vi sto på lang avstand.  He he. 

Tenkte at siden det ikke er noen kirke i Hønefoss for tiden, måtte vi benytte anledningen til å trene på det her.  Eller????  Rovas foreldre er herved invitert til Nittedal for trening.  Det gjenstår litt før Rova og kirkeklokkene er helt samstemt………..  Og husk at invitasjonen til skytetrening fortsatt står ved lag :-)

Kirken 003 

Vi måtte jo bort å sjekke denne kirken da.  Og der var det jammen noen skumle gravstøtter også.  Grøss…………  Spesielt en som var veldig spiss og høy.  Men øvelse gjør mester. 

Kirken 005

Og så var det litt kos fordi det stakk opp noen gresstuster fra bakken.  Skikkelig deilig å rulle seg i.  Rova gleder seg til sommeren.  Det er jeg helt sikker på. Kirken 006

Det var knallvær i dag så vi tok en en tur i skogen.  På veien gikk vi forbi hestene igjen.  Det går veldig mye bedre.  Bare litt knurring på en hest som fant på å gå litt for mange skritt.  Men idag fikk de lov til å se på oss :-)

Kirken 007  Kirken 013Kirken 012

Vi gikk også forbi noen kyr på turen.  De var så langt unna at det ikke var særlig interessant.  Kirken 011 

Vel hjemme.  Og Rova øver seg på Bella.  Her er det ingen kjære bestemor nei.

Kirken 015Kirken 019

Eller var det kanskje det allikevel?

 Kirken 002   

Det ser kanskje ut som om vi bare holder på med hunder for tiden. Og det er ikke langt unna.  Men det blir tid til litt andre ting også.  Litt lesing, baking og strikking idag.  Rova syns ikke strikketøyet er så interessant lenger så da klarte jeg å bli ferdig med pulsvarmerne.

Her et par bøker som kan gi litt inspirasjon.

Kirken 022

Strikka meg et par pulsvarmere siden jeg er så frossen av meg……

Kirken 026

Og nybakt brød – med geitost og et glass melk.  Det er virkelig prikken over i’en.

Kirken 023

1 kommentar:

  1. Akkurat det med kirkeklokker har vi ikke tenkt så mye over... Vi fortalte det til våre dykke-buddies som tilfeldigvis er pastor! De syntes det var en god ide... ;)

    SvarSlett