torsdag 23. juli 2009

Husvarm dame :-)

Nå har Xtra vært her i ca. 2 uker og det er veldig koselig når de blir såpass lenge, for da blir man liksom godt kjent.  Xtra blir nok mer og mer trygg på oss, for bare for noen dager siden var hun ikke lenger i tvil om at det kunne være greit å formidle litt av sine egne meninger:-)  Og gjett om ikke jeg syns det var gøy.  Det hun er veldig opptatt av for tiden er hvor vi skal gå tur.  Det er ikke lenger greit å bare følge den ruta vi har lagt opp.  Nei, hun har helt bestemte meninger om hvor vi skal gå.  Og det uttrykker hun ved å stoppe opp, ikke rikke seg av flekken og stirre intenst i ønsket retning.  Hvis jeg ikke forstår dette og prøver meg et annet sted, setter hun seg ned for å få litt mer tyngde.  Ikke mulig å få rikket henne i feil retning.  Ha ha.  Og stort sett er det greit for meg, men av og til passer det bare ikke……..  Men vi har inngått en fin avtale som vi begge syns vi har kommet godt ut av.  Hvis vi er uenige om retning, og jeg ønsker å bestemme, gir hun seg lett i bytte mot en godbit.  Så vi er såre fornøyd begge 2 :-)

 013 014 007 (2)

Idag har vi vært og sjekket multene igjen.  Vi var et stykke unna Nittedal og det var ikke kommet så langt som her enda.  Bare kart, men veeeeeeldig mange!!!!!

Bella har det travelt med å sjekke ut en uthult trestamme, eller delvis uthult.  Etter at Bella var ferdig var den faktisk HELT uthult……….

008014

Og Xtra er veldig opptatt av bading og pinnespising.  Hver sine interesser…………. Vi foretrakk nå å slappe av og ta en kopp kaffe.

017  010  015 016

1 kommentar:

  1. Hei Ellen - Har dere 2 hunder nå eller er det Bella som regjerer og Xtra på besøk? Det er bare supersøte begge to!!! Klem fra Marit :)

    SvarSlett